DogBlog

Effectieve vlooienbestrijding in slechts 4 stappen!

Een vlooienplaag in huis is vervelend voor jou en je huisdier. Want die nare kriebelbeestjes veroorzaken veel jeuk. Uiteraard wil je er zo snel mogelijk vanaf. Een vlooienplaag bestrijden kost wel wat doorzettingsvermogen en geduld. In ernstige gevallen kan het wel enkele maanden duren voordat je er geheel vanaf bent. Maar als je secuur te werk gaat en de behandeling regelmatig herhaalt komt het goed. Volg onderstaand 4-stappenplan om alle vlooien effectief te bestrijden. 

Lees meer »

Gebitsverzorging bij honden en katten

De verzorging van het gebit van honden en katten is net zo belangrijk als de verzorging van je eigen gebit. Net als mensen kunnen honden en katten last hebben van een onfrisse adem of gebitsproblemen. Gebitsproblemen bij honden en katten hebben vele oorzaken; soort voeding, erfelijke aanleg, snacks etc. Een regelmatige verzorging van het gebit voorkomt problemen en kostbare dierenartsingrepen.   

Lees meer »

Gezinshonden: welke zijn er?

Uiteindelijk toch gezwicht voor het gesmeek van je kinderen, ze krijgen een hond! Je wilt natuurlijk wel dat deze hond past in het gezin en een hond blijkt waar de kinderen veilig mee kunnen spelen. Daarom de top zes  gezinshonden; Welke hond past bij je familie?

Lees meer »