Wie zijn wij?

Wij zijn een uitgebreid gesorteerde dierenspeciaalzaak. Wij hebben meer dan 40 jaren ervaring en daarom hebben wij onze naam aangepast naar Dierenexpert.
U wordt bij ons geholpen zoals wijzelf geholpen zouden willen worden. Speciale spaarsystemen zorgen ervoor dat wij concurrerende prijzen kunnen hanteren.
Peter en Esther zijn in 1991 begonnen onder de naam Benji (zie foto) en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met een grote winkel in Zoetermeer.
Kom en ervaar de Dierenexpert belevenis...

Benji - 1991

Ons team

De Familie even voorstellen...

Esther  - Peter - Geoffrey - Danique -
Bobby


Wij stellen ons graag even voor...

Peter (eigenaar)

Dieren zitten in mijn hart, vanaf mijn 9de jaar werk ik al voor, tijdens of na schooltijd bij een vogel/dierenspeciaalzaak. Toen ik 17 (1981) was ben ik gaan werken bij " de ara" in Den Haag, een echte grote Dierenspeciaalzaak met een grote aquarium-afdeling en een grote afdeling met hengelsportartikelen.

Na vijf jaar werd ik daar bedrijfsleider en in 1991 kon ik de winkel overnemen, ik was zelfstandig ondernemer. de winkel heb ik toen vernoemd naar mijn toenmalige superhond, de Newfoundlander Benji. Benji is gestorven in 1996 op 10 jarige leeftijd.

Zo voor jezelf beginnen was eng maar ook leuk.

Sinds die tijd hebben mijn vrouw en ik nog een winkel erbij gekregen in Rijswijk (zh). (2000). In 2006 hebben we die winkel weer verkocht, ik had nierfalen en moest gaan dialyseren. Omdat dat best heel goed ging zijn we in 2008 een dierenspeciaalzaak erbij gestart in het Stadshart in Zoetermeer. In 2010 heb ik van mijn vrouw een nier gekregen. Dankbaar kan nu de de hele familie zich inzetten en hoef ik niet te kijken hoe anderen het werk doen. Helaas door de crisis zijn we uit het stadshart weg moeten gaan wegens een te hoge huur. We zijn verhuist naar de Oranjelaan 72. Omdat dit pand afgebroken moest worden zijn wij eruit gegaan en naar Oranjelaan 115 gegaan. Nadat ons oude pand afgebroken was, is er een nieuw pand gebouwd waar we nu dan ook eindelijk in zitten. Het is nu een mooie, grote, nieuw ingerichte winkel met een speciaal groot aquarium gedeelte. (zie ook Aquariumexpert Zoetermeer).

Onze gedachte om de dieren via hun baasjes te voorzien van hoge kwaliteit voeders en benodigdheden gaat steeds beter in de praktijk komen.

Ik hoop dat u als klant zich gewaardeerd voelt, want zonder u zijn is er geen bedrijf.
Voor wat het waard is, onze familie en collega's helpen u met hart en ziel.

Graag tot ziens in onze winkel, Peter


Esther (eigenaresse)

Ik ben de vrouw van Peter en samen zijn we deze reis aan het volgen. Het is druk en veel werk (het huishouden draait ook door) maar heel fijn om zo met mijn hele familie de zaken te bestieren. Ik vond het belangrijk om aan mijn man in 2010 een nier af te staan, gelukkig pasten we ook op dat vlak bij elkaar.

Ik ben trots op mijn kinderen en mijn man en ook wel een beetje op mijzelf dat we het aardig doen zo met de winkel.

Ook ik sta graag voor u klaar, Esther


Geoffrey (zoon)

De interesse voor dieren is er al vroeg ingeslopen. Doordat je ouders hebt met een dierenwinkel groei je zelf snel in het vak. Vanaf groep 8 ging ik samen met mijn zusje vaak na school naar de winkel. Daar leerden we de basis. De kennis die ik in al die jaren in de winkel, op beurzen en zelfs van klanten heb opgedaan pas ik nu nog steeds toe.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding verkoper op het MBO gaan volgen. Deze opleiding komt in de winkel goed van pas. Hierdoor is de algehele service iets waar we trots op kunnen zijn.
Het leukste aan het werken in de winkel vind ik het helpen en adviseren van klanten. Bij sommige klanten zie je een hele wereld voor ze open gaan en dat is erg leuk om te zien. Ook vind ik het leuk om presentaties te maken in de winkel.

Ik sta graag voor u klaar om u te helpen met advies, Geoffrey


Danique (dochter) - bedrijfsleidster

Vanaf mijn 7de loop ik al rond in de winkel. Ik ken alle kanten van het bedrijf en ik vind het erg leuk om te doen. Op zaterdag ben ik vaste kracht in Zoetermeer. Doordeweeks ben ik zowel in de winkel als op kantoor te vinden waar ik allerlei zaken achter de schermen doe. Zo onderhoud ik de websites, de webshop en houd ik me bezig met marketing gerelateerde zaken.
Ik combineer werken met school. I
k studeer Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.
Ik vind het leuk dat we een familie bedrijf hebben en ik heb al veel gezien en meegemaakt. Ook het team wat we nu hebben is super gezellig en het is dan ook elke dag weer leuk om naar het werk te gaan!
Naar beurzen gaan vind ik het allerleukste. Het is dan ook echt een uitje voor ons hele gezin om naar uit te kijken. Verder vind ik het super gaaf dat we in Zoetermeer een grote winkel hebben met een grote aquariumafdeling. Want aquariums houden is echt mijn passie. 
De winkel en de webshop erbij, houden ons lekker bezig en ik zie er een goede toekomst in.

Ik zie u graag in onze winkel of heb graag contact met u via de webshop, Danique

 


Shelley - assistent bedrijfsleidster

Hallo, mijn naam is Shelley. Ik werk al meer dan 4 jaar met heel veel plezier bij Dierenexpert Benji. Wat ik zo leuk vind om hier te werken is dat het elke dag anders is. We hebben een tof team waardoor ik elke dag met plezier naar het werk kom.

Ik ben in het filiaal in Zoetermeer te vinden op de doordeweekse dagen.