Home » Assortiment » Terra » Decoratie » Tiki Decoratie

Klik hier om een tekst te typen.

De Exo Terra Coconut waterschaal is gemakkelijk schoon te maken en het niet-poreuze en gladde oppervlak absorbeert geen schadelijke bacteriën. Door de realistische eigenschappen van de Coconut past de waterschaal perfect in een terrarium met Hawaïaans Tiki-thema.

Klik hier om een tekst te typen.

De Exo Terra's Coconut Hide with Water Dish biedt hydratatie en veiligheid voor je reptiel. De waterschaal is gemakkelijk schoon te maken en het niet-poreuze en gladde oppervlak neemt geen schadelijke bacteriën op. De huid biedt bescherming aan uw reptiel en vermindert stressniveaus die hun welzijn en eetlust kunnen beïnvloeden.

Dankzij de realistische functie van de Coconut past de schuilplaats met de waterschaal perfect in een terrarium met Hawaïaans Tiki-thema.

Klik hier om een tekst te typen.

De Exo Terra Tiki Waterschaal heeft een makkelijk schoon te maken, niet poreus oppervlak en neemt geen schadelijke bacteriën op. Door het thema past de waterschaal perfect in een terrarium met Hawaïaans Tiki-thema.

Klik hier om een tekst te typen.

Klik hier om een tekst te typen.

Klik hier om een tekst te typen.

De Exo Terra Tiki-watervallen zijn unieke ornamenten in Hawaiiaanse / Polynesische Tiki-stijl. Het tribale karakter maakt van elk terrarium een ‚Äč‚ÄčTiki-terrarium. Deze watervallen worden door reptielen en amfibieën gebruikt om te hydrateren. Het trapsgewijze water stimuleert het natuurlijke drinkgedrag van hagedissen (zoals: kameleons, anolen, waterdraken, enz ...)

Het schoonmaken is eenvoudig, omdat de waterval in twee delen kan worden gedemonteerd. Een pomp is inbegrepen om voor watercirculatie te zorgen. Verkrijgbaar in twee maten: Small en Large.

Klik hier om een tekst te typen.

De Exo Terra Tiki Totems zijn een schuilplaats, een water- en voederschaal in één, die in al je reptielenbehoeften voorziet. Het is een ideaal ornament om toe te voegen aan je Hawaiiaanse set-up! Verkrijgbaar in twee maten.