Het Concept

In tegenstelling tot herbivoren (planteneters) en herkauwers, hebben carnivoren een korte, vrij zure spijsvertering. Hierdoor kunnen ze beter vlees verteren, maar geen granen. Tegenwoordig wordt er vaak gebruikt gemaakt van granen in voeding voor honden en katten. De kosten worden hiermee gedrukt zodat er goedkope honden en kattenvoer gemaakt kan worden. Helaas kan dit goedkope voer zijn tol eisen op uw huisdier, aangezien granen één van de belangrijkste boosdoeners zijn van problemen zoals obesitas en huidallergieën.

Naturea volgt op een natuurlijke wijze de juiste lijn van denken, het creëren van voedingsmiddelen gebaseerd op wat je hond echt nodig heeft. Naturea gebruikt alleen ingrediënten die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De voedingen van Naturea hebben als  belangrijkste ingrediënten: vlees of vis, aangevuld met zoete aardappelen, fruit, groenten, aromatische kruiden en zeewier, altijd laag in koolhydraten. De fysieke welzijn van uw hond en kat is evenredig met de kwaliteit van de voeding. Door het voeden van uw huisdier met voeding van Naturea, zorgt u voor een evenwichtig en gezond leven van uw hond of kat.

De Fabriek

Onze graanvrije producten worden geproduceerd in een fabriek op het platteland van Engeland. Omgeven door landbouwgrond en aangrenzend aan de Douglas-rivier. Er wordt gebruik gemaakt van het water uit deze rivier in het productieproces en hetzelfde water wordt teruggegeven aan de rivier, na het behandelen in hun eigen waterzuiveringsinstallatie.
Ons assortiment natvoer voor katten wordt geproduceerd in een fabriek voor conserveren in Galicië, Noord-Spanje. De fabriek maakt gebruik van energie uit windenergie en rijdt zijn eigen vissersvloot om een duurzame visvangst in de Noord-Atlantische Oceaan te waarborgen. Naturea volgt het Delfin Veilig Programma Earth Island Institute.
Onze lijst met zorg en normen gaat verder dan de bovenstaande voorbeelden en maakt Naturea een verantwoordelijk merk. Het gebruik van alleen gerecycled papier in onze communicatiematerialen, de goedkeuring van ISO-normen voor procedures voor het hanteren of BRC Food Certificate zijn ook enkele van de vele procedures die een natuurlijk onderdeel vormen van onze dagelijkse routine.

Het Assortiment

Graanvrij lijn

Lands Cat & Kitten - Voor alle leeftijden - Zalm, Haring, Konijn & Kip

Naturea Lands Cat & Kitten is gemaakt door dierenartsen en voedingsdeskundigen volgens het Naturally Suited-concept en is geschikt voor het voeden van alle soorten katten, van alle leeftijden.
Naturea Lands Cat & Kitten bevat geen granen, bevat weinig koolhydraten en is gemaakt met ingrediënten die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Ze bevatten 75% ingrediënten van dierlijke oorsprong, namelijk konijn, kip, zalm en haring. Andere ingrediënten in dit dieet zijn tapioca, kippenvet, zoete aardappel, tomaat en zeewier.


Naturals Lijn

Cat & Kitten - Voor alle leeftijden - Kip

Met als hoofddoel het vinden van het beste uitgebalanceerde voedsel, gaat Naturea Naturals Chicken verder en benadert het dieet dat uw kat in het wild zou eten. Als sommige ingrediënten in grote hoeveelheden moeten worden gebruikt, zoals het percentage dierlijke eiwitten - 75% kip in deze referentie, moeten andere worden vermeden, dus sluiten we kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen uit. Dit voer is van nature geschikt voor katten van alle leeftijden en vanwege zijn voedingskenmerken ook aangepast aan onze gesteriliseerde vrienden. De grote hoeveelheid vers vlees en de niet-opname van granen veranderen de maaltijden van uw katachtige vriend in momenten van plezier en gezondheid.

Cat & Kitten - Voor alle leeftijden - Zalm

Als carnivoor moet een meer uitgebalanceerde dieetkeuze voor je katachtige vriend een hoog percentage dierlijke eiwitten overwegen. Naturea Naturals Zalm heeft 75% zalm, waarvan 40% vers ontbeend en nooit bevroren, 30% gedehydrateerde zalm en 5% gehydrolyseerd. Het is van nature geschikt voor katten van alle leeftijden, inclusief gesteriliseerde katten. Naast vis worden de maaltijden van uw kat aangevuld met Omega 3 en 6, natuurlijke antioxidanten (tocoferolen), vitamine A, E en C. De optimale balans tussen calcium en fosfor vermindert de vorming van bacteriën en helpt de tanden van uw beste vriend te beschermen.